fbpx

Asiantuntevaa palvelua kuuloon ja kuulonsuojaukseen

Huolta kuulosta?

Meiltä löydät ratkaisun, kun haluat kuulla paremmin tai suojata kuulosi. Palvelemme asiantuntevasti kaikissa kuuloasioissa huomioiden juuri sinun tarpeesi.

Kuulontutkimukset

Kuulontutkimuksessa selvitetään kuulon taso. Meillä tutkimuksen tekee aina audionomi eli kuulonkuntoutuksen asiantuntija. Voit varata ajan suoraan ilman lähetettä.

Kuulokojeet

Meiltä saat laadukkaat uusimman teknologian kuulokojeet. Kuulokojekonsultaatiossa mietimme yhdessä kuuloosi ja mieltymyksiisi sopivan kuulokojeen.

Kuulonsuojaus

Valikoimastamme löytyy kuulonsuojaimia eri tarkoituksiin niin työkäyttöön kuin vapaa-aikaan. Teemme myös mallinottokäyntejä työpaikoille tai harrasteryhmille.

Tyytyväisyystakuu kuulokojeille kirjoitus

Kuulokojeet tyytyväisyystakuulla

Haluamme, että olet tyytyväinen kuulokojeisiisi ja annamme sille takuun. Jos et ole kokeilun jälkeen tyytyväinen kuulokojeisiisi voit palauttaa ne ilman kustannuksia.

Kuulokojeiden hankkiminen

Meiltä saat kuulokojeiden uusimpia innovaatioita hyödyntävät Starkey kuulokojeet. Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan kuulokojeen, jotta voit kokea elämän parhaimmillaan ja varmana kuulokojeistasi.

Tyytyväisyystakuu kuulokojeille

Haluamme, että olet tyytyväinen kuulokojeisiisi ja annamme sille tyytyväisyystakuun. Voit kokeilla mitä tahansa kuulokojetta 2 viikkoa ilmaiseksi, jotta koet miten kuulokojeet helpottavat kuulemista omassa arjessasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa kojeet ilman kustannuksia kokeilusta.

Kuulokojeet rahoituksella

Kuulokojeet on investointi, joka parantaa elämänlaatua. Laita kuuloasiat kerralla kuntoon, mutta maksa kuulokojeet omaan tahtiisi sinulle sopivissa erissä. Voit hankkia kuulokojeet Resursbankin tarjoamalla rahoituksella jopa 12 kuukauden korottomalla maksuajalla.

Verkkokauppa

Voit tilata verkkokaupastamme tarvikkeita kuulokojeille ja kuulonsuojaimille. Valikoimasta löytyy myös universaalit kuulonsuojaimet ja puhdistustuotteita.

Ota yhteyttä

Mietityttääkö kuuloasiat? Ole yhteydessä, niin suunnitellaan sinulle sopiva ratkaisu.

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä

Yhteystiedot ja aukioloajat

Eskolantie 4
00720 Helsinki

010 319 9630

info@uusikuulo.fi
Arkisin 8:30 – 16:00
tai sopimuksen mukaan

Katso poikkeusaukioloajat ja saapumisohjeet

Tietoa