fbpx

Tule tutustumaan

Starkey Evolv AI

kuulokojeisiin

Kuulontarkastus on nyt ilmainen. Samalla käynnillä käydään läpi tarkastuksen tulos ja millainen kuulokoje sopisi kuulonalenemaasi ja tarpeisiisi. Kuulokojeiden kokeilu meillä aina ilmaista.

Varaa aikasi ilmaiseen kuulontarkastukseen ja kojekonsultaatioon.

Hintatiedot:
Kuulontarkastuksen normaalihinta on 55,00 €.
Tarjous on voimassa 31.10.2022 mennessä varatuille ajoille.

Saat kuulokojepaketit 25 % alennuksella, kun varaat ajan kuulontarkastukseen lokakuun aikana.

Meiltä saat kuulokojeet selkeällä pakettihinnalla, johon sisältyy kaikki tarvittavat palvelut ja tarvikkeet 1-3 vuodeksi riippuen valitsemastasi paketista.

 

Hintatiedot:
Tarjoushinnat alkaen
Tarjous on voimassa 31.10.2022 mennessä varatuille ajoille.

Kaikki alkaa kuulontarkastuksesta, jossa selvitetään kuulon taso. Samalla käynnillä käydään läpi tarkastuksen tulos ja millainen kuulokoje sopisi kuulonalenemaasi ja tarpeisiisi.

Varaa aikasi nyt ilmaiseen kuulontarkastukseen ja kojekonsultaatioon.

Hintatiedot:
Kuulontarkastuksen normaalihinta on 55,00 €.
Tarjous on voimassa 31.10.2022 mennessä varatuille ajoille.

Huoletonta kuulemista

Kuulokojepaketteihin sisältyy 1-3 vuoden käyttöturva riippuen valitsemastasi paketista. Käyttöturvaan sisältyy kaikki kojehuollot, säätökäynnit ja kuulontarkastukset sekä kojetarvikkeet ja varaosat. Saat huoletonta kojeiden käyttöä selkeällä pakettihinnalla ilman lisäkustannuksia.

Huollot, säädöt ja palvelut ilmaiseksi

Meiltä saat kuulokojeet pakettina, joka sisältää tarvittavat kuulontutkimukset, kuulokojeiden kokeilun ja säätökerrat sekä kojetarvikkeet. Saat huoletonta kojeiden käyttöä ensimmisen vuoden ajan selkeällä pakettihinnalla ilman lisäkustannuksia.

Kuulokoje ainutlaatuisella äänenlaadulla

Voit kuulla musiikin sellaisena, kun se on tarkoitettu ja nauttia jälleen musiikkielämyksistä. Lue lisää, mitä muuta uusi Evolv AI tarjoaa.