Keskity ja rauhoitu hiljaisemmassa ympäristössä

Välillä kaipaa hiljaisuutta kun ympärillä on meteliä ja haluaisi keskittyä. Kuulonsuojaimilla ja korvatulpilla voi vaimentaa häiritseviä ääniä, jotta voit keskittyä esimerkiksi avokonttorissa, luokkahuoneessa, kahvilassa tai lentokoneessa. Sopivan suojaimen tai tulpan valitseminen riippuu siitä,  kuinka paljon haluat vaimennusta.

Elacin ER yksilölliset kuulonsuojaimet

Yksilölliset Elacin ER -kuulonsuojaimet ovat suunniteltu erityisesti musiikin kuunteluun, mutta ne sopivat hyvin myös vaimentamaan häiritsevää meteliä. Ne valmistetaan oman korvan mallin mukaan pehmeästä silikonista. Suojaimissa on vaihdettava akustinen suodatin, joka mahdollistaa tasaisen vaimennuksen 125 – 8000 Hz taajuusalueelle.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet

Elacin Relax yksilölliset korvatulpat

Yksilölliset Elacin Relax korvatulpat ovat suunniteltu sulkemaan pois häiritseviä ympäristön ääniä, kuten kuorsausta tai liikenteen meteliä. Niitä voidaan käyttää nukkumisen lisäksi silloin, kun haluat vaimentaa ääniä esimerkiksi matkustaessa tai opiskellessa hälyisessä tilassa. Relax korvatulpat valmistetaan oman korvan mallin mukaan pehmeästä silikonista. Ne jätetään ontoiksi, jotta ne joustavat ja ovat siten mahdollisimman miellyttävät käyttää nojatessa tyynyyn. Relax tulpissa ei ole suodatinta.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet

Elacin Relax universaalit korvatulpat

Universaalit Elacin Relax korvatulpat ovat suunniteltu sulkemaan pois häiritseviä ympäristön ääniä, kuten kuorsausta tai liikenteen meteliä. Niitä voidaan käyttää nukkumisen lisäksi silloin, kun haluat vaimentaa ääniä esimerkiksi matkustaessa tai opiskellessa hälyisessä tilassa.  Laadukkaat Elacin tulpat ovat muotoiltu kaareviksi, jotta ne asettuvat hyvin useimpien korviin. Ne on valmistettu pehmeästä silikonista. Tulpissa ei ole suodatinta.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet