fbpx

Kuulonsuojaimet
moottoriurheiluun

Moottoriurheilussa kuljettaja altistuu voimakkaalle ajomelulle, joka voi vaurioittaa kuuloa. Suurin melun aiheuttaja on tuuli ja ilmavirtausten aiheuttama kohina, joka voi aiheuttaa jopa 90 desibelin melun riippuen kypärästä. Pelkkä kypärä ei riitä suojaamaan kuuloa vaan lisäksi kannattaa käyttää moottoripyöräilyyn suunniteltuja kuulonsuojaimia.

Yksilöllinen

Elacin RC minigrip

RC minigrip -kuulonsuojaimissa on pehmeä rengas asetin kahvan sijaan, jolloin ne saa helposti pois korvista, mutta ei paina kypärän alla.

Universaali

Elacin drive

Elacin Drive Universal -korvatulpat ovat edullinen ratkaisu, kun haluat laadukkaammat korvatulpat satunnaiseen käyttöön. Niissä on akustinen suodatin, jolloin ne vaimentavat melua vääristämättä ääntä. 

Yksilöllinen

Elacin RC minigrip

Elacin RC Next Generation -kuulonsuojaimet ovat korkealaatuiset ja yksilöllisesti valmistettavat kuulonsuojaimet. Niiden optimaalinen vaimennus parantaa puheen selkeyttä sekä varoitus- ja hälytysäänien kuuluvuutta. RC-kuulonsuojaimet on valmistettu pehmeästä silikonista, joten niitä on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja.

Elacin RC minigrip kuulonsuojaimet ovat suunniteltu erityisesti kypärän kanssa käytettäviksi. Niissä ei ole asetinkahvaa vaan pieni joustava lenkki, jonka avulla ne saa helposti pois korvista ja niihin voi myös halutessaan kiinnittää kaulanauhan. Moottoripyöräilyyn suositellaan vaimennustasoksi 21-25 desibelin suodatinta. 

271 €

Hintaan sisältyy mallinotto.
Hinta 271-299 €. Hintaan vaikuttaa suojaimen väri.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet

Universaali

Elacin drive

Universaalit Elacin Drive ST 24 korvatulpat on suunniteltu moottoriurheilijoille satunnaiseen käyttöön. Laadukkaat Elacin korvatulpat ovat miellyttävämmät kuin vaahtomuovitulpat ja ne myös kuulostavat paremmilta. Laadukkaat tulpat on muotoiltu kaareviksi, jotta ne asettuvat hyvin useimpien korviin. Drive-korvatulpissa on akustinen suodatin, jolloin se vaimentaa tasaisesti vääristämättä ääniä.

21 €

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet