Suojaa kuulosi menettämättä ajonautintoa

Moottoripyöräillessä altistuu voimakkaalle ajomelulle, joka voi olla haitaksi kuulolle. Suurin melun aiheuttaja on tuulen ja ilmavirtausten aiheuttama kohina, joka voi aiheuttaa jopa 90 desibelin melun riippuen kypärästä. Pelkkä kypärä ei riitä suojaamaan kuuloa vaan lisäksi kannattaa käyttää moottoripyöräilyyn suunniteltuja kuulonsuojaimia.

Elacin RC minigrip

Yksilölliset Elacin RC Next Generation -kuulonsuojaimet ovat korkeatasoiset ja ne valmistetaan oman korvan mallin mukaisiksi. Niiden optimaalinen vaimennus parantaa puheen selkeyttä ja varoitusäänien kuuluvuutta. RC kuulonsuojaimet on miellyttävät käyttää pitkiäkin aikoja, joten pystyt suojaamaan kuulosi koko melualtistuksen ajan.

Elacin RC minigrip kuulonsuojaimet ovat suunniteltu erityisesti kypärän kanssa käytettäviksi. Niissä ei ole asetinkahvaa vaan pieni joustava lenkki, jonka avulla ne saa helposti pois korvista ja niihin voi myös halutessaan kiinnittää kaulanauhan.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet

Elacin Drive universaalit korvatulpat

Universaalit Elacin Drive ST 24 korvatulpat on suunniteltu moottoriurheilijoille satunnaiseen käyttöön. Laadukkaat Elacin tulpat ovat miellyttävämmät kuin vaahtomuovitulpat ja ne myös kuulostavat paremmilta. Drive korvatulpissa on akustinen suodatin, jolloin se vaimentaa tasaisesti vääristämättä ääniä.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet