fbpx

Motoristi, suojele kuuloasi

hankkimalla yksilölliset Elacin RC minigrip kuulonsuojaimet 

Moottoripyöräillessä altistuu kovalle ajomelulle, joka voi vaurioittaa kuuloa. Tuulen ja ilmavirtausten aiheuttama kohina voi nousta jopa 90 desibeliin riippuen kypärästä. Pelkkä kypärä ei riitä suojaamaan kuuloa, vaan lisäksi kannattaa käyttää moottoripyöräilyyn suunniteltuja kuulonsuojaimia.

Yksilöllinen
mukavuus

Yksilölliset kuulonsuojaimet valmistetaan oman korvan mallin mukaan, joten ne istuvat täydellisesti ja mukavasti.

Vaimennustaso
valittavissa

RC minigrip kuulonsuojaimiin voit valita tarpeisiisi sopivan vaimennustason. Moottoripyöräilyyn suositellaan suodatinta, jonka keskimääräinen vaimennus on 21-25 dB.

5 vuoden takuu

Yksilöllisillä Elacin kuulonsuojaimilla on 5 vuoden tuotetakuu.
Lisäksi tuotteella on 3 kk istuvuustakuu, jonka aikana suojaimet uusitaan, jos ne eivät istu kunnolla.

Elacin RC minigrip

Elacin RC minigrip

Elacin RC -kuulonsuojaimet ovat korkealaatuiset ja yksilöllisesti valmistettavat kuulonsuojaimet. Niiden optimaalinen vaimennus parantaa puheen selkeyttä sekä varoitus- ja hälytysäänien kuuluvuutta. RC-kuulonsuojaimet on valmistettu pehmeästä silikonista, joten niitä on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja.

Elacin RC minigrip kuulonsuojaimet ovat suunniteltu erityisesti kypärän kanssa käytettäviksi. Niissä ei ole asetinkahvaa vaan pieni joustava rengas, jonka avulla ne saa helposti pois korvista ja niihin voi myös halutessaan kiinnittää kaulanauhan. Moottoripyöräilyyn suositellaan vaimennustasoksi 21-25 desibelin suodatinta. 

Yksilölliset Elacin kuulonsuojaimet valmistetaan oman korvan mallin mukaan. Voit hankkia yksilölliset kuulonsuojaimet varaamalla ajan mallinottoon.

Hinta sisältää:

  • kuulonsuojaimet
  • suodatinpari
  • mallinotto
  • 5 vuoden tuotetakuu
  • 3 kuukauden istuvuustakuu
  • nouto tai postitus
261 €
kirkas, sininen-kirkas, vihreä-kirkas
288 €
punainen, sininen, keltainen, musta