fbpx

Toimitukset ja palautukset

Voit tilata verkkokaupastamme tuotteita Suomeen (pois lukien Ahvenanmaa).

Toimitus on ilmainen yli 50 euron arvoisille tilauksille. Palautus on aina ilmainen.

Tutustuthan myös tilaus- ja käyttöehtoihin.

Toimitukset

Tilaukset käsitelleen saapumisjärjestyksessä 1-3 arkipäivän sisällä. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on käsitelty ja lähetetty.

Toimituksen palveluntarjoajana toimii Posti Group Oy. Voit valita toimitustavan kolmesta eri vaihtoehdosta: Pikkupaketti, Postipaketti ja Kotipaketti. Voit myös valita toimitustavaksi Nouto myymälästä. Toimitus on ilmainen yli 50 euron tilauksille.

Ilmainen toimitus on valittavana yli 50 euron tilauksille. Tällöin alle 35 x 25 x 3 cm pakettiin mahtuva tilaus lähetetään Pikkupakettina ja siitä suuremmat Postipakettina. Jos haluat Kotipaketin yli 50 euron tilaukselle, sinun tulee valita se toimitustavaksi.

Pikkupaketti on valittavissa vain, kun tilauksen tuotteiden enimmäiskoko on yhteensä 35 x 25 x 3 cm ja paketin painoksi tulee enintään 2 kg. Pikkupaketti toimitetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää (haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa) siitä kun tilaus on lähetetty.

Postipaketti toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen tai automaattiin. Toimitusaika on pääsääntöisesti 1 arkipäivä siitä, kun tilaus on lähetetty.

Kotipaketti pakettiin toimitetaan suoraan kotiin sovittuna aikana. Posti on yhteydessä pääsääntöisesti tilauksen lähettämisestä seuraavana päivänä ja voitte sopia toimitusajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 ja asiakas voi valita hänelle sopivan aikaikkunan pääsääntöisesti 2-4 tunnin tarkkuudella.

Nouto myymälästä onnistuu myymälän aukioloaikoina. Osoite on Eskolantie 4 liiketila 1, 00720 Helsinki. Tarkista ajankohtaisesti aukioloajat.

Palautukset

Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa olevan ja käyttämättömän tuotteen 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta ilman erityistä syytä. Vastuullasi on, että voit tarvittaessa todistaa esimerkiksi palautuskuitilla, että tuote on palautettu määräajassa.

Palautetut  tuotteet tarkistetaan, kun ne saapuvat. Jos tuote on palautusehtojen mukainen maksettu summa hyvitetään sinulle maksunvälittäjä Klarna Checkoutin toimesta.

Palautusoikeutta ei ole avatulle sinetöitynä toimitetuille tuotteille, joita ei terveydellisistä ja hygieniasyistä voi palauttaa. Tällaisia tuotteita ovat: universaalit kuulonsuojaimet ja korvatulpat sekä puhdistustuotteet.

Palautuksen tekeminen:

  • Pakkaa tuote alkuperäiseen tai vastaavaan pakettiin.
  • Laita mukaan lähete ja  palautuslomake.
  • Palauta paketti Postin palvelupisteelle.

Virheellinen tuote

Mikäli tuotteesta löytyy jokin virhe, pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan tai korvaamaan tuotteen ennen kuin myönnämme rahallista korvausta. Olethan yhteydessä info@uusikuulo.fi.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, olethan yhteydessä info@uusikuulo.fi.