fbpx

Uusikuulo

Tietosuojakäytäntömme

Uusikuulo Oy:n verkkosivuja koskeva tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, mitä henkilötietoja ja muita tietoja keräämme, ja miten käsittelemme niitä.

Rekisterinpitäjä

Uusikuulo Oy ja myöhemmin Uusikuulo tai me, käsittelee verkkosivuilta kerättyä tietoa suoramarkkinointia ja yhteydenottoa varten. Lisäksi käsittelemme verkkosivukävijöiden tietoja analytiikkatarkoituksiin.

Yhteystiedot

Uusikuulo Oy
Y-tunnus: 3195630-4
Eskolantie 4 00720 Helsinki
info@uusikuulo.fi
010 3199630

Asiakasrekisteristä vastaava henkilö

Annu Vallasvuo
annu.vallasvuo@uusikuulo.fi

Kerätyt tiedot
  • etunimi ja sukunimi
  • yritys ja y-tunnus (yritysasiakkailta)
  • postiosoite
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • muut asiakkaan antamat tiedot
  • tilaus- ja toimitushistoria
  • maksutapa
  • mahdollinen asiakaskommunikaatio tai reklamaatiot
  • suoramarkkinointiin liittyvät suostumukset ja kiellot
Evästeet
Tietoja evästekäytännöistämme
Tämä evästekäytäntö selittää, mitä evästeet ovat ja kuinka käytämme niitä, minkä tyyppisiä evästeitä käytämme, eli mitä tietoja keräämme evästeiden avulla ja kuinka näitä tietoja käytetään sekä kuinka hallita evästeasetuksia. Lisätietoja siitä, kuinka käytämme, säilytämme ja suojaamme henkilötietojasi, on tietosuojakäytännössämme. Voit milloin tahansa muuttaa tai peruuttaa suostumuksesi evästeilmoitukseen verkkosivustollamme. Lisätietoja yrityksestä ja henkilötietojen käsittelystä sekä yhteystiedot löytyvät tietosuojakäytännöstämme.
Suostumuksesi koskee seuraavia verkkotunnuksia: uusikuulo.fi
Mitä evästeet ovat?
Evästeet ovat tekstitiedostoja, joita käytetään pienten tietojen tallentamiseen. Ne tallennetaan laitteellesi, kun verkkosivusto ladataan selaimeesi. Evästeet auttavat verkkosivun toiminnan parantamisessa, tekemään siitä turvallisemman, tarjoamaan paremman käyttökokemuksen ja ymmärtämään, kuinka verkkosivustomme toimii, sekä analysoimaan, mikä toimii ja missä on parannettava.
Miten käytämme evästeitä?
Kuten suurin osa verkkopalveluista, verkkosivustomme käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä useisiin tarkoituksiin. Ensimmäisen osapuolen evästeet ovat enimmäkseen välttämättömiä verkkosivuston toimimiseksi oikein, eivätkä ne kerää henkilökohtaisia tunnistetietojasi. Sivustollamme käytetyt kolmannen osapuolen evästeet ovat tarkoitettu pääasiassa lisäämään ymmärrystämme, kuinka verkkosivusto toimii, kuinka olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa, pitämään palvelumme turvassa, tarjoamaan sinulle merkityksellisiä mainoksia ja kaiken kaikkiaan tarjoamaan paremman käyttäjäkokemuksen ja nopeuttaa tulevaa vuorovaikutustasi verkkosivustomme kanssa.
Millaisia evästeitä käytämme?
Välttämättömät
Jotkut evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit kokea sivustomme täyden toiminnan. Niiden avulla voimme ylläpitää käyttäjäistuntoja ja estää tietoturvauhkia. He eivät kerää tai tallenna henkilökohtaisia tietoja. Näiden evästeiden avulla voit esimerkiksi kirjautua sisään tilillesi ja lisätä tuotteita ostoskoriin ja tehdä ostokset turvallisesti.
Tilastot
Nämä evästeet tallentavat tietoja, kuten verkkosivuston kävijöiden määrä, yksittäisten vierailijoiden määrä, millä verkkosivuston sivuilla on vierailtu, käynnin lähde jne. Nämä tiedot auttavat meitä ymmärtämään ja analysoimaan, kuinka hyvin verkkosivusto toimii ja missä se vaatii parannusta.
Markkinointi
Sivustomme voi näyttää mainoksia. Näitä evästeitä käytetään sinulle näyttämiemme mainosten personointiin niin, että ne ovat sinulle merkityksellisiä. Nämä evästeet auttavat meitä myös seuraamaan näiden mainoskampanjoiden tehokkuutta. Kolmannen osapuolen mainosten tarjoajat voivat myös käyttää näihin evästeisiin tallennettuja tietoja näyttääkseen sinulle mainoksia myös muilla selaimen verkkosivustoilla.
Toiminnallinen
Nämä ovat evästeitä, jotka auttavat tiettyjä ei-olennaisia toimintoja verkkosivustollamme. Näitä toimintoja ovat sisällön, kuten videoiden, upottaminen tai verkkosivuston sisällön jakaminen sosiaalisen median alustoilla.
Asetukset
Nämä evästeet auttavat meitä tallentamaan asetuksesi ja selausasetuksesi, kuten kieliasetuksesi, jotta sinulla on parempi ja tehokkaampi kokemus tulevista vierailuistasi verkkosivustolla.
Miten voin hallita evästeasetuksia?
Jos haluat muuttaa asetuksiasi myöhemmin selausistunnon aikana, valitse “Tietosuoja- ja evästekäytäntö”. Tämä näyttää uudelleen suostumusilmoituksen, jonka avulla voit muuttaa asetuksiasi tai peruuttaa suostumuksesi kokonaan.
Tämän lisäksi eri selaimet tarjoavat erilaisia tapoja estää ja poistaa verkkosivustojen käyttämiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia estääksesi tai poistaaksesi evästeet. Lisätietoja evästeiden hallinnasta ja poistamisesta löydät selaimesi tukisivustolta.
 

Voit muuttaa tai perua suostumuksesi evästeihin täältä:

Mistä saamme tiedot?

Tämän tietosuojaselosteen mukaiset tiedot saamme yhteydenottolomakkeen tai sähköpostiyhteydenoton kautta henkilöiltä itseltään.

Tekniset analytiikkatiedot tallentuvat vierailun yhteydessä automaattisesti.

Tietojen käsittelyn tarkoitukset ja perusteet

Käsittelemme tietoja asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella. Lisäksi käsittelemme tietoja suostumuksen perusteella silloin kun henkilö on antanut käsittelylle suostumuksen sekä oikeutetun edun perusteella ylläpitääksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme, esimerkiksi verkkosivuanalytiikan keräämiseen.

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksena, ottamalla yhteyttä meihin.

Säilytysaika

Säilytämme asiakkaidemme henkilötietoja niin kauan kuin lainsäädäntö sitä vaatii tai kuin se on tarpeellista selosteessa esitettyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Tietojen luovutus

Emme luovuta tietojasi yrityksen ulkopuolisille osapuolille, lukuun ottamatta seuraavia tilanteita:

Oikeudellisista syistä

Voimme luovuttaa henkilötietoja ulkopuolisille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin on kohtuullisesti katsoen tarpeellista (1) soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; (2) petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muutoin asian käsittelemiseksi; tai (3) muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi lainsäädännön mukaisesti.

Valtuutetuille palveluntarjoajille

Voimme luovuttaa henkilötietoja meille palveluita suorittaville valtuutetuille palveluntarjoajille, esimerkiksi kuljetuspalvelusta vastaavalle palveluntarjoajalle.

Nimenomaisella suostumuksellasi

Voimme luovuttaa henkilötietoja ulkopuolisille kolmansille osapuolille muista, kuin edellä mainituista syistä, kun meillä on siihen rekisteröidyn nimenomainen suostumus. Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa tällainen suostumus milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus saada tieto siitä, mitä henkilötietoja käsittelemme ja mihin tarkoitukseen näitä tietoja käytetään. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia henkilötietojen poistamista ja virheellisten tietojen korjaamista. Suoritamme pyynnön mukaiset toimet, ellei meillä ole oikeutettua syytä olla poistamatta tietoja (esimerkiksi kirjanpitolain määrittämä velvollisuus säilöä tietoja).

Jos haluat käyttää jotakin yllämainituista oikeuksista, sinun tulee olla yhteydessä meihin kirjallisesti:

Postitse: Uusikuulo Oy Eskolantie 4 00720 Helsinki Sähköpostitse: info@uusikuulo.fi

Tarvittavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta.

Pidätämme oikeuden hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein tai ovat muuten perusteettomia.

Suoramarkkinointi

Mikäli olet antanut suostumuksesi suoramarkkinointiin, voimme lähettää sinulle tiedotteita ja tarjouksia.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää henkilötietojen käyttö suoramarkkinointiin ottamalla yhteyttä meihin. 

Tietoturvallisuus

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Uusikuulo Oy:n sisäisen verkon tai järjestelmien käyttäjäoikeuksia.
Rekisteri sijaitsee Uusikuulo Oy:n palomuuri- ja salasanasuojatulla omalla palvelimella. Tietokannat ja niiden
varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja niihin pääsevät käsiksi vain ennalta nimetyt henkilöt.

Valituksen tekeminen

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos koet Uusikuulon henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.

Päivitetty 11.2.2022