fbpx

Mikä Uusikuulo?

Olemme Helsingissä sijaitseva kuuloalan yritys, jolle kuulo on sydämenasia. Tarjoamme asiantuntevaa, henkilökohtaista ja lämmintä palvelua kuuloon ja kuulonsuojaukseen. Palvelussamme käytämme aina aikaa ihmisen kohtaamiseen. Otamme huomioon ihmisen iän, toiveet ja tarpeet, kun lähdemme miettimään juuri hänelle sopivaa ratkaisua.

Kuulontarkastukseen helposti

Kuulo kannattaa tarkistuttaa, jos tuntuu siltä, että kuulo saattaa olla heikentynyt. Meillä kuulontarkastukseen pääsee nopeasti ilman lähetettä  ja mahdollisesti jo samalla viikolla. Kuulontarkastukseen varataan aikaa tunti ja samalla audionomi myös kertoo tutkimuksen tuloksen ja voisitko hyötyä kuulokojeista.

Kuulokojeet tyytyväisyystakuulla

Haluamme, että olet tyytyväinen kuulokojeisiisi ja annamme sille tyytyväisyystakuun. Voit kokeilla mitä tahansa kuulokojetta 2 viikkoa ilmaiseksi, jotta koet miten kuulokojeet helpottavat kuulemista omassa arjessasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa kojeet ilman kustannuksia kokeilusta.

Kuulopalvelut kotiin

Meiltä saat asiantuntevat kuulopalvelut myös suoraan kotiisi. Kotikäynnillä onnistuu esimerkiksi kuulontutkimukset, kuulokojeen hankinta sekä käyttöopastus.

Ota yhteyttä kuuloasiantuntijaan

Jos haluaisit keskustella  kuuloasiantuntijamme kanssa,
voit jättää yhteystietosi alla, niin otamme sinuun yhteyttä.