fbpx

Kuulokojeet

Kuulokojeiden tarkoituksena on helpottaa kuulemista silloin kun kuulo on heikentynyt.

Mikä on kuulokoje?

Varsinainen kuulokoje on yksilöllisesti kuulokäyrän mukaan sovitettava kuulemisen apuväline. Lisäksi on olemassa myös muita kuulemisen apuvälineitä, jotka vahvistavat ääntä. Yksilöllisesti sovitettavien kuulokojeiden etuna on, että ne säädetään oman kuulon mukaan. Ne eivät vahvista kaikkia ääniä, vaan ainoastaan niitä taajuuksia, joilla kuuloosi kaipaa lisäapua. Kuulokojeilla kuunteleminen on tällöin turvallista ja miellyttävää.

Neljä eri mallista kuulokojetta rivissä, valkoinen RIC kuulokoje, musta yksilöllinen ITE, ITC ja CIC kuulokojeet

Sopivan kuulokojeen valinta

Sinulle sopiva kuulokoje riippuu kuulosi tasosta, mieltymyksistäsi ja elämäntilanteestasi. Valikoimastamme löytyy kuulokojeita lievästä vaikeaan kuulonalenemaan. Lisäksi kojeita on monia eri malleja ja myös ominaisuuksissa on valinnan varaa.

Kuulokojeen ulkonäkö ei kerro paljoakaan sen sisältämästä tekniikasta. Tärkeintä valinnassa on, että kuulokoje kuulostaa sinusta hyvältä ja se auttaa sinua kuulemaan paremmin. Meiltä saat minkä tahansa malliset kuulokojeet kokeiltavaksi, jotta pääset käyttämään niitä jokapäiväisessä elämässäsi.

Kuulokojeiden ominaisuuksia:

Ladattavat

Kuulokojeita on saatavilla käteviä ladattavina versiona, jolloin ei tarvitse vaihtaa paristoja.

Paristolla

Kuulokojeista löytyy myös paristokäyttöiset versiot, mikä mahdollistaa kuulokojeiden erittäin pienen koon.

Automaattiset

Kuulokojeet voidaan säätää täysin automaattisiksi, jolloin niiden käyttö on vaivatonta.

Yhdistettävyys

Uusimmat kuulokojeet voidaan yhdistää helposti älypuhelimiin ja lisälaitteisiin langattomasti.

Tutustu Starkey kuulokojeisiin

Valikoimassame on Starkey kuulokojeet. Uusin Evolv AI sarja sisältää monia eri malleja, jotka mahdollistavat vaivattoman kuulemisen edistyneimmällä Starkey teknologialla.

Kuulokojevalikoima

Yksilölliset
kuulokojeet

Yksilölliset kuulokojeet valmistetaan korvan mallin mukaan. Ne voivat olla koko korvakuopan täyttävät tai melkein kokonaan korvakäytävään piiloon jäävät. Saatavilla ladattavina ja paristokäyttöisinä.

Korvan taustalla
kuulokkeella

RIC (receive-in-canal) kuulokojeet asetetaan korvan taustalle ja kevyt kuuloke osa korvakäytävään. Ne on kuulokojeista avoimin vaihtoehto ja sen vuoksi myös luonnollisimman kuuloiset.

Korvan taustalla korvakappaleella

BTE (behind-the-ear) kuulokojeet asetetaan korvan taustalle ja sovitetaan usein yksilöllisellä korvakappaleella. Tämä on perinteinen kuulokojemalli, josta löytyy koje myös erittäin vaikeaan kuulonalenemaan.

Haluatko kokeilla kuulokojeita?

Kuulokojeet
tyytyväisyystakuulla

Haluamme, että olet tyytyväinen kuulokojeisiisi ja annamme sille takuun. Voit kokeilla mitä tahansa kuulokojetta ilmaiseksi kahden viikon ajan. Jos et kokeilun jälkeen halua ostaa kuulokojetta, et maksa kokeilusta mitään.

Kuulokojeet
pakettihinnalla

Meiltä saat kuulokojeet pakettina, joka sisältää kaikki tarvitsemasi palvelut ja tarvikkeet. Hintaan sisältyy vuoden käyttöturva, jolloin saat ilmaiseksi myös tarvikkeet ensimmäiselle käyttövuodelle sekä vuosihuollon ja kuulontarkastuksen vuoden päästä ostosta.