Kuulokojeet

Koe Starkey kuulokojeiden
ainutlaatuinen äänimaailma
ja elämää helpottavat ominaisuudet.

Mieti uudelleen, mikä kuulokoje voi olla

Kuulokoje voi olla enemmän kuin luulitkaan. Se voi tarjota käänteentekevän ääneen jopa kaikkein meluisimmissa ympäristöissä. Kuulokoje voi myös tuoda esille yhteyden paremmin kuulemisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin välillä.

Livio Edge AI

Käänteentekevä ääni Edge-toiminnolla

Livio AI

Terveyttä edistävä elämänmuutos

Yksilöllinen tyyli

Yksilöllinen tarkoittaa, että koje on tehty korvasi mallin mukaisesti, jotta se asettuu siihen varmasti ja mukavasti. Laaja värivalikoima mahdollistaa huomaamattoman kuulokojeen tai antaa mahdollisuuden esitellä uutta yksilöllistä laitettasi.

Ladattavuutta kaikissa muodoissa

Ladattavat kuulokojeet laitetaan laturiin yöksi, jolloin ne ovat aina aamulla käyttövalmiit. Valitse mikä tahansa kojemalli kätevänä ladattavana versiona.

Kuulokoje maskin kanssa

Kasvomaskit ja etäisyyksien pitäminen tekevät kuulemisesta entistä vaikeampaa. Starkeyn yksilölliset kuulokojeet voivat helpottaa tilannetta:

  • Yksilölliset kuulokojeet asettuvat miellyttävästi korvaan, jolloin ne eivät jää kiinni tai sotkeudu otettaessa pois kasvomaskia.
 
  • Korkeatasoisissa Livio Edge AI kuulokojeissa on erityinen Edge-toiminto, joka helpottaa puheen selväksi saamista.
 
  • Livio Edge AI kuulokojeet mukautuvat automaattisesti tilanteisiin, joissa puhuja on kauempana, tilassa on taustamelua tai muihin kasvomaskien käytöstä johtuviin haastaviin kuuntelutilanteisiin.
Nainen kuvattuna sivulta aurinkoisella säällä
Livio EdgeAI_Null_Horiz_CMYK

Seuraavan sukupolven ääni

Olemme keksineet kuulokojeen uudelleen. Sisäänrakennettujen sensorien ja tekoälyn avulla saat elämää helpottavia ominaisuuksia ja ennen kokematonta äänenlaatua. Se on vain alkua pyrkimyksessämme tarjota paras kuulemiskokemus edistyneimmällä teknologialla.

Starkey Livio Edge AI vie huipputason äänenlaadun uusiin ulottuvuuksiin, tuoden mahdollisuuden mukauttaa kojetta kaikkein vaikeimmissa kuuntelutilanteissa.

Kuulokojeen sisälle rakennettu tekoäly tunnistaa ympäristön ja muuttaa ääniasetuksia saman tien. Helposti napauttamalla – silloin kun tarvitset sitä eniten. Tämä uuden sukupolven äänenprosessointi on saatavilla vain Livio Edge AI-kojeissa.

Saatavilla kaikissa kojetyypeissä korkeimmassa teknologiatasossa.
Livio AI logo

Kuulemisen uusi aikakausi

Livio AI määrittelee uudelleen sen, mitä kuulokoje on. Se on ensimmäinen kuulokoje, jossa on hyödynnetty tekoälyä ja integroituja sensoreita tarjoten ainutlaatuista äänenlaatua ja monipuoliset ominaisuudet.

Starkey Livio AI on ensimmäinen Healthable-kuulokoje, joka ei ainoastaan edistä terveyttäsi, vaan mahdollistaa ennakoivan lähestymistavan ottamisen hyvinvointiisi. Integroitujen sensorien avulla voit tarkkailla hyvinvointia mittaavia mittareita, kuten askelia ja aktiivisuutta.

Saatavilla kaikissa kojetyypeissä ja kaikissa teknologiatasoissa.
Kuule paremmin, elä paremmin

Starkey on johtava kuulokojeiden valmistaja. Se on omistautunut tarjoamaan parhaan mahdollisen kuulemiskokemuksen innovatiivisen lähestymistavan ja intohimon kautta.