fbpx

Kuulokojeet

Kuulokojeen tarkoitus on helpottaa kuulemista silloin kun kuulo on heikentynyt. Sen avulla voi taas kuulla ääniä, joita ole hetkeen kuullut ja saada puheesta paremmin selvää.

Mikä on kuulokoje?

Varsinainen kuulokoje tai kuulolaite on yksilöllisesti kuulokäyrän mukaan sovitettava kuulemisen apuväline. Lisäksi on olemassa myös muita apuvälineitä, jotka vahvistavat ääntä. Yksilöllisesti sovitettavien kuulokojeiden etuna on, että ne säädetään oman kuulon mukaan. Ne eivät vahvista kaikkia ääniä, vaan ainoastaan niitä taajuuksia, joilla kuulo on alentunut. Käyttö on tällöin turvallista ja miellyttävää.

Kuulokoje ei ole pelkästään tekninen laite, vaan sen avulla voi taas osallistua keskusteluihin, nauttia musiikista ja kuulla lintujen viserryksen. 

Uusimmat kuulokojeet ovat älykkäitä laitteita, jotka mukautuvat automaattisesti erilaisiin ympäristöihin. Ne tunnistavat ääniympäristön ja mukautuvat siihen vaimentaen taustamelua ja selkeyttäen puhetta. Kuulokojeet voidaan asettaa täysin automaattisiksi, jolloin niiden käyttö on helppoa. Toisaalta kuulokojeet voi myös halutessaan yhdistää älypuhelimeen, jolloin niiden asetuksia voi muuttaa itse.

Juuri sopivan
kuulokojeen valinta

Sinulle sopiva kuulokoje riippuu kuulosi tasosta, mieltymyksistäsi ja elämäntilanteestasi. Autamme sinua sopivan kuulokojeen valinnassa ja tarjoamme tukea koko käytön ajan.

Meiltä voit hankkia kuulokojeet varmana siitä, että olet tyytyväinen niihin. Tarjoamme ilmaisen kokeilun, asiantuntevaa tukea ja uusimman tekniikan kuulokojeet. 

Auttava palvelu kuulokojeen käyttäjälle

Tarjoamme tukea kuulokojeen käyttäjälle aina kojeen hankinnasta sen ylläpitoon. Haluamme, että olet tyytyväinen kuulokojeisiisi ja että saat niistä parhaan hyödyn.

Kuulokojeita on hyvä huollattaa ammattilaisella säännöllisesti ja välillä voi myös olla tarpeen tehdä muutoksi asetuksiin. Meille pääset nopeasti, kun tarvitset huolto- tai säätöaikaa.

Kuulokojeita moniin tarpeisiin

Meiltä saat uusinta kuulemistekniikkaa hyödyntävät Starkey-merkkiset kuulokojeet. Valikoimastamme löytyy kuulokojeita lievästä vaikeaan kuulonalenemaan. Lisäksi kojeita on monia eri malleja korvantauskuulokojeita sekä yksilöllisiä korvakäytäväkojeita. Myös ominaisuuksissa on valinnanvaraa ja kuulokoje voidaan säätää tarpeittesi mukaan automaattiseksi tai voit itse hallita kojeita älypuhelimellasi.

Tutustu laajaan kuulokojevalikoimaamme. 
Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan kuulokojeen.

Ladattavat

Kuulokojeita on saatavilla käteviä ladattavina versiona, jolloin ei tarvitse vaihtaa paristoja.

Paristolla

Kuulokojeista löytyy myös paristokäyttöiset versiot, mikä mahdollistaa kuulokojeiden erittäin pienen koon.

Automaattiset

Kuulokojeet voidaan säätää täysin automaattisiksi, jolloin niiden käyttö on vaivatonta.

Yhdistettävyys

Uusimmat kuulokojeet voidaan yhdistää helposti älypuhelimiin ja lisälaitteisiin langattomasti.

Ota yhteyttä kuuloasiantuntijaan

Jos haluaisit keskustella  kuuloasiantuntijamme kanssa,
voit jättää yhteystietosi alla. Otamme sinuun pian yhteyttä.