fbpx

Kuulokojevalikoima

Starkey Evolv AI tuotevalikoimasta löytyy sopiva kuulokoje erilaisiin tarpeisiin – halusit sitten pienen ja huomaamattoman kuulokojeen tai kuulosi tarvitsee voimakasta vahvistusta

Kuulokojeita on monia eri mallisia. Pääasiassa kuulokojeet ovat joko yksilöllisiä tai korvantaustalla. Yksilölliset tehdään oman korvan mallin mukaan ja ne asettuvat korvan kuoppaan tai korvakäytävään riippuen kuulokojeen koosta. Korvantaustalla olevissa kuulokojeissa varsinainen koje on korvalehden takana ja korvakäytävään asetetaan vain sovite. Starkey-kuulokojeista löytyy molempia malleja sekä ladattavana että paristokäyttöisinä.

Sopivan mallinen kuulokoje riippuu kuulostasi, mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Lisäksi esimerkiksi sorminäppäryys vaikuttaa kuulokojeen valintaan. Autamme sinua löytämään mieltymyksiisi ja kuuloosi sopivimman vaihtoehdon.

Yksilölliset

Valikoimastamme löytyy neljä eri kokoista yksilöllistä kuulokojetta. ITE R ja ITC R kuulokojeet ovat ladattavia ja sen vuoksi kooltaan hieman isompia. CIC ja IIC ovat hyvin pieniä paristokäyttöisiä kuulokojeita.

Korvan taustalla

Korvan taustalla olevia kuulokojeita on RIC- ja BTE-kuulokojeet. RIC sovitetaan usein kuulokkeella ja pienellä tipillä. BTE-kuulokojeet sopivat erityisesti vaikeaan kuulonalenemaan. Molempia löytyy paristokäyttöisenä sekä ladattavana.