fbpx
Nainen pitää kädessä pientä CIC kuulokojetta.

Kuulokojevalikoima

Meiltä saat uusinta kuulemistekniikkaa hyödyntävät Starkey-kuulokojeet. Valikoimasta löytyy sopiva kuulokoje erilaisiin tarpeisiin – halusit sitten mahdollisimman huomaamattoman laitteen tai kuulosi tarvitsee voimakasta vahvistusta.

Kuulokojeita erilaisiin tarpeisiin

Kuulokojeita on monia eri mallisia. Pääasiassa kuulokojeet ovat joko yksilöllisiä tai korvantaustalla. Yksilölliset tehdään oman korvan mallin mukaan ja ne asettuvat korvan kuoppaan tai korvakäytävään riippuen kuulokojeen koosta. Korvantaustalla olevissa kuulokojeissa varsinainen laite on korvalehden takana ja korvakäytävään asetetaan vain sovite. Starkey-kuulokojeista löytyy molempia malleja sekä ladattavana että paristokäyttöisinä.

Sopiva kuulokojemalli riippuu kuulostasi, mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Autamme löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Elämää helpottavia ominaisuuksia

Kuulokojeen ulkonäkö ei kerro paljoakaan sen sisältämästä tekniikasta. Tärkein löytyy sisältä eli se miten kuulokoje käsittelee ääntä. Tämä vaikuttaa siihen, miten hyvin kuulokoje vaimentaa taustahälyä ja parantaa puheen selkeyttä. Tärkeintä sinulle sopivan kuulokojeen valinnassa on, että kuulokoje kuulostaa sinusta hyvältä ja auttaa sinua kuulemaan paremmin.

Aito ja selkeä ääni

Kuulokoje jäljittelee korvan toimintaa mukautuen ääniympäristöihin automaattisesti ja välittömästi. Tuloksena on selkeä, erottuva ja todenmukainen äänenlaatu.

Koko päivän kesto

Starkey Genesis AI kuulokojeet on suunniteltu kestämään joka päiväistä käyttöä. Ladattavat mallit ovat vedenkestävät ja parhaan akun keston kuulokoje toimii yhdellä latauksella jopa 51 tuntia.

Tyylikkäät vaihtoehdot

Uusin Starkey teknologia on saatavilla yksilöllisiin kuulokojeisiin sekä täysin uudelleen muotoiltuihin korvantauskuulokojeisiin.

Tutustu kuulokojeisiimme ja tule kokeilemaan uusia Starkey Genesis AI kuulokojeita. Voit kokeilla mitä tahansa kuulokojemallia maksutta, jotta voit itse kokea niiden ainutlaatuisen äänenlaadun.

Yksilölliset

Valikoimastamme löytyy neljä eri kokoista yksilöllistä kuulokojetta. ITE R ja ITC R kuulokojeet ovat ladattavia ja sen vuoksi kooltaan hieman isompia. CIC ja IIC ovat hyvin pieniä paristokäyttöisiä kuulokojeita.

Korvan taustalla

Korvan taustalla olevia kuulokojeita on RIC- ja BTE-kuulokojeet. RIC sovitetaan usein kuulokkeella ja pienellä tipillä. BTE-kuulokojeet sopivat erityisesti vaikeaan kuulonalenemaan. Molempia löytyy paristokäyttöisenä sekä ladattavana.

Ota yhteyttä kuuloasiantuntijaan

Jos haluaisit keskustella  kuuloasiantuntijamme kanssa,
voit jättää yhteystietosi alla. Otamme sinuun pian yhteyttä.