fbpx

Starkey Evolv AI

Vaivatonta yhdistettävyyttä
parempaan kuulemiseen

Täydellinen valikoima
kuulokojeita jokaisen tarpeisiin

Starkey Evolv AI tuotevalikoimasta löytyy sopiva kuulokoje kaikkiin tarpeisiin. Halusit sitten mahdollisimman pienen ja huomaamattoman kuulokojeen tai kuulosi tarvitsee voimakasta vahvistusta, Evolv AI on sopiva kuulokoje.

Vaivatonta kuulemista, vaivatonta elämää

Starkeylla ymmärretään kuulonaleneman vaikutukset elämään. Siksi jokaisen kehitysaskeleen tarkoitus on tehdä paremmin kuulemisesta vaivattomampaa.

Jopa 55 miljoonaa yksilöllistä säätöä joka tunti, aina päällä, aina automaattinen kuulokoje tarjoaa realistisen ja aidon äänenlaadun kaikissa kuunteluympäristöissä ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään ylimääräistä.

Ainutlaatuinen ääni kaikissa tyyleissä

Evolv AI kuulokojeilta voit odottaa vaivatonta kuuntelukokemusta. Edistynein kuulokojeteknologia tarjoaa parhaimman Starkey Sound™ äänenlaadun.

Saatavilla on nyt täydellinen valikoima saumattomasti yhdistettäviä kuulokojeita, joista voit valita omaan elämäntapaasi sopivimman. Pienimmästä tehokkaimpaan, kuulokoje, joka tarjoaa vaivatonta kuulemista tyylistä tinkimättä.

Tätä on vaivaton kuuleminen

Evolv AI tekee 55 miljoonaa automaattista säätöä tunnissa mukautuen vaihtelevaan ääniympäristöön. 
45 prosenttia vähemmän meluenergiaa verrattuna aiempaan teknologiaan, tekee kuulemisesta vaivatonta myös meluisimmissa tilanteissa.
Aina automaattinen ja aina päällä oleva Evolv AI mukautuu kaikkiin tilanteisiin ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään ylimääräistä. 

Vaivatonta yhteyttä ympäröivään elämään

Kuulokojeiden tulee mukautua täydellisesti elämäntapaasi. Parannetulla yhdistettävyydellä, parhaalla suoratoiston äänenlaadulla ja etäsäädön parannuksilla, Evolv AI tekee juuri sen – missä ikinä oletkin.

Helppoa yhdistettävyyttä

Evolv AI tarjoaa aiempaa edistyneempää yhdistettävyyttä, jotta voit nauttia elämän eri hetkistä, kuten keskusteluista, musiikista ja televisiosta.

Yhdistämällä kuulokojeesi älypuhelimeesi saat elämää helpottavia ominaisuuksia ja hyödyllistä tietoa hyvinvoinnistasi.

Voit käyttää älypuhelintasi
kuulokojeiden kaukosäätimenä, tehdä omia kuunteluohjelmia ja seurata hyvinvointiasi osallistumisen ja aktiivisuuden kautta.

Elämää helpottavia ominaisuuksia

2-suuntainen ääni

2-suuntainen ääni mahdollistaa helpot hands-free puhelut käyttämällä kuulokojeen mikrofoneja. Toiminto on saatavilla iPhone- puhelimiin.

Edge Mode

Edge Mode auttaa kuulemaan kaikkien vaikeimmissa tilanteissa mukauttamalla kojeen säätöjä vallitsevan ympäristön mukaan.

Muistutukset

Voit asettaa muistutuksia ja kalenterimerkintöjä, jotka kuulet suoraan kuulokojeisiisi.

Hyvinvoinnin seuranta

Kuulokojeisiin integroidut sensorien avulla voit seurata hyvinvointiasi kuten askelia, kuntoilua ja kuulokojeiden käyttöä.

TeleHear

TeleHear mahdollistaa virtuaalisen tapaamisen kuuloasiantuntijasi kanssa. Joustavaa etäpalvelua, missä ikinä oletkin.

Kuulokojeet tyytyväisyystakuulla

Haluamme, että olet tyytyväinen kuulokojeisiisi ja annamme sille takuun. Voit kokeilla mitä tahansa kuulokojetta ilmaiseksi kahden viikon ajan. Jos et kokeilun jälkeen halua ostaa kuulokojetta, et maksa kokeilusta mitään.