Suojaa kuulosi menettämättä musiikin sointia

Kuulon suojaaminen musiikkia soitettaessa ja konserteissa on tärkeää, koska kuulo voi vaurioitua pysyvästi kovaäänisestä musiikista. Konserttien melutasot voivat olla 90-100 desibeliä, jossa kuulolle turvallinen oleskeluaika on vain n. 15 minuuttia. Niin muusikon kuin konsertin kuuntelijan kannattaa käyttää kuulonsuojaimia. 

Laadukkaat musiikin kuunteluun suunnitellut kuulonsuojaimet ja korvatulpat vaimentavat ääntä tasaisesti, minkä ansioista äänet kuulostavat puhtaalta ja musiikki säilyttää luonnollisen sävynsä.

Elacin ER yksilölliset kuulonsuojaimet

Yksilölliset Elacin ER -kuulonsuojaimet ovat suunniteltu erityisesti muusikoille ja vaativalle musiikin kuuntelijalle. Ne valmistetaan oman korvan mallin mukaan pehmeästä silikonista. Suojaimissa on vaihdettava akustinen suodatin, joka mahdollistaa tasaisen vaimennuksen 125 – 8000 Hz taajuusalueelle.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet

Elacin ER universaalit korvatulpat

Universaalit Elacin ER korvatulpat on suunniteltu muusikin harrastelijoille satunnaiseen käyttöön. Laadukkaat Elacin tulpat ovat miellyttävämmät kuin vaahtomuovitulpat ja ne myös kuulostavat paremmilta. ER korvatulpissa on akustinen suodatin, jolloin se vaimentaa tasaisesti vääristämättä ääniä.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet