fbpx

Kuulonsuojaimet
musiikkiin

Suojaa kuulosi menettämättä
musiikin sointia.

Kuulon suojaaminen musiikkia soitettaessa ja konserteissa on tärkeää, koska kuulo voi vaurioitua pysyvästi kovaäänisestä musiikista. Konserttien melutasot voivat olla 90-100 desibeliä, jossa kuulolle turvallinen oleskeluaika on vain n. 15 minuuttia. Niin muusikon kuin konsertin kuuntelijan kannattaa käyttää kuulonsuojaimia. 

Laadukkaat musiikin kuuntelun suunnitellut kuulonsuojaimet vaimentavat ääntä tasaisesti, mikä ansiosta äänet kuulostavat puhtaalta ja musiikki säilyttää luonnollisen sävynsä.

Yksilöllinen

Elacin ER

ER-kuulonsuojaimet on suunniteltu erityisesti muusikoille ja vaativille musiikin harrastajille. Ne ovat laadukas vaihtoehto, kun haluat kuulla musiikin sellaisena kun se on tarkoitettu, mutta suojata kuulosi.

Universaali

Elacin ER

Elacin ER Universal -kuulonsuojaimet ovat edullinen ratkaisu, kun haluat laadukkaammat korvatulpat satunnaiseen käyttöön. Niissä on akustinen ER-suodatin, jolloin ne vaimentavat melua vääristämättä ääntä. 

Yksilöllinen

Elacin er

Yksilölliset Elacin ER -kuulonsuojaimet on suunniteltu erityisesti muusikoille ja vaativille musiikin harrastajille. Ne valmistetaan oman korvan mallin mukaan pehmeästä silikonista. Suojaimissa on vaihdettava akustinen suodatin, joka mahdollistaa tasaisen vaimennuksen 125 – 8000 Hz taajuusalueelle.

296 €

Hintaan sisältyy mallinotto.
Hinta 296-332 €. Hintaan vaikuttaa suojaimen väri ja valitut lisät.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet

Universaali

Elacin er

Universaalit Elacin Music ER -kuulonsuojaimet on suunniteltu muusikin harrastajille satunnaiseen käyttöön. Laadukkaat Elacin tulpat ovat miellyttävämmät kuin vaahtomuovitulpat ja ne myös kuulostavat paremmilta. ER korvatulpissa on akustinen suodatin, jolloin se vaimentaa tasaisesti vääristämättä ääniä.

24 €

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet