fbpx

Starkey Table Mic

550,00 

Suunniteltu helpottamaan kuulemista meluisissa ryhmätilanteissa, kuten perheen kokoontumisissa, ravintoloissa ja kokouksissa. Table Mic on monitoimintainen laite, joka voidaan yhdistää langattomasti kuulokojeisiin tai käyttää erillisten kuulokkeiden kanssa. Laite toimii myös television lisälaitteena ja etämikrofonina.

Tuotetiedot

Starkeyn 2,4 GHz Table Mic on innovatiivinen langaton lisälaite. Se tarjoaa ratkaisun erityisesti ryhmätilanteisiin, joissa on monta puhujaa ja vaikea saada selvää puheesta. Table Mic mukautuu dynaamisesti aktiiviseen puhujaan ryhmätilanteessa ja lähettää tämän äänen suoraan kuulokojeisiin. Se helpottaa puhujan äänen kuulemista merkittävästi verrattuna pelkkiin kuulokojeisiin.

Table Micissä on kahdeksan sisäänrakennettua suuntaavaa mikrofonia, jotka kattavat akustisen ympäristön kaikki suunnat. Tällöin laite tunnistaa puheääntä ympäriltään 360 astetta eli kaikista suunnista. Mikrofonissa on kolme eri toimintatilaa: automaattinen, manuaalinen ja surround- Automaattisessa tilassa mikrofoni vaihtaa automaattisesti mikrofonin suuntaa keskittyäkseen aktiiviseen puhujaan ja vähentää samalla taustapuhetta tai kohinaa muista suunnista. Manuaalisessa tilassa voi itse valita joko yhden tai kaksi puhujaa, joihin mikrofoni keskittyy tai valita aina tarvittavan suunnan koskettamalla laitteen yläosaa. Surround-tilassa kaikki mikrofonit ovat aktiivisia, joten ääni vahvistetaan kaikista suunnista kuuntelijan ympäriltä. Automaattiset ja manuaaliset tilat on optimoitu puheen kuunteluun melussa, ja surround-tila on optimoitu puheen kuunteluun hiljaisessa tilassa. skustelukumppanin lähelle.

Table Miciä voi käyttää myös etämikrofonina vahvistamaan yhden keskustelukumppanin ääntä. Lisäksi se voidaan liittää televisioon, tietokoneeseen, älypuhelimeen tai muuhun äänilähteeseen äänen suoratoistoa varten.

Ominaisuudet:

  • Dynaaminen puheenvahvistin ryhmätilanteisiin
  • Etämikrofoni vahvistamaan yhden puhujan puheääntä
  • Suoratoistaa äänen langattomasti kuulokojeisiin
  • Yhdistettävissä langallisiin kuulokkeisiin
  • Kolme erilaista toimintatilaa

Tekniset ominaisuudet:

  • 8 suuntaavaa mikrofonia
  • ladattava akku
  • käyttöaika yhdellä latauksella jopa 12 h
  • latausaika 2 h