fbpx

Kuulokojeen hankkiminen

Haluamme tehdä kuulokojeiden hankkimisesta helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme laadukkaita kuulokojeita sekä asiantuntevaa opastusta, jotta voit olla varma kuulokojeistasi.

Tärkeä päätös paremmin kuulemisen puolesta

Kuulo on yksi tärkeimmistä aisteistamme ja se pitää meidät yhteydessä ympäröivään maailmaan ja läheisiin. Jos huomaat muutoksia kuulossasi, ensimmäinen tärkeä askel on selvittää kuulontaso. Meillä kuulontutkimukseen pääsee nopeasti – usein jo samalla viikolla. Jos sinulle on tehty jo kuulontutkimus, pääset heti kokeilemaan kuulokojeita.

Miksi valita meidät?

Ilmainen kokeilu

Ymmärrämme, että kuulokojeen valinta on tärkeä päätös. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokeilla valittua kuulokojetta ilmaiseksi kahden viikon ajan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden varmistaa, että valitsemasi kuulokoje sopii sinulle täydellisesti ennen ostopäätöstä.

Auttava tuki

Olemme täällä auttamassa sinua jokaisessa vaiheessa. Saat meiltä kaiken, mitä kuulokojeen käyttäjänä tarvitset. Autamme kuulokojeen valinnassa, opastamme käytön, huollamme kuukokojeesi. Meille pääsee nopeasti, kun tarvitset huolto- tai säätöaikaa.

Laaja valikoima

Meiltä saat uusinta kuulemistekniikkaa hyödyntävät kuulokojeet. Kuulokojeita löytyy pieniä ja huomaamattomia sekä helppokäyttöisiä vaikeaankin kuulonalenemaan. Autamme löytämään juuri sinulle sopivan mallin.

Miten ilmainen kokeilu toimii?

Kuulokojeet säädetään kuulosi mukaan, joten ensin tulee olla tehty kuulontutkimus. Jos sinulle on tehty kattava kuulontutkimus alle vuosi sitten, pääset heti kokeilemaan kuulokojeita. Meillä onnistuu myös kuulontutkimukset, jos edellisestä on aikaa.

1. Kuulokojeen valitseminen

Esittelemme sinulle eri kuulokojemalleja ja kerromme kuuloosi sopivat vaihtoehdot. Saat kuulokojeet heti kokeiltavaksi, jos haluat kokeilla korvantaustalle asetettavia kuulokojeita. Myös yksilöllisiä kuulokojeita saa kokeilla, mutta niiden valmistamisessa menee muutama viikko.

2. Ilmainen kokeilu

Kokeile kuulokojeita ilmaiseksi kahden viikon ajan. Näin voit testata niitä eri ympäristöissä ja tilanteissa arkielämässäsi.

3. Auttava tuki

Tarjoamme tukea ja neuvontaa koko kokeilujakson ajan. Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua, olemme täällä auttamassa.

4. Ostopäätös

Kun kahden viikon kokeilujakso on päättynyt, voit tehdä päätöksen ostoksesta. Olemme täällä varmistaaksemme, että olet tyytyväinen valintaasi ja tarjoamme tukea myös jatkossa.

Ota ensimmäinen askel kohti parempaa kuuloa kanssamme. Tutustu valikoimaamme, ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja aloita ilmainen kokeilu.

Ota yhteyttä kuuloasiantuntijaan

Jos haluaisit keskustella kuuloasiantuntijamme kanssa,
voit jättää yhteystietosi alla. Olemme pian yhteydessä sinuun.