Nuku kuulematta häiritseviä ääniä

Nuku rauhassa kuulematta häiritseviä ääniä käyttämällä nukkumiseen tarkoitettuja korvatulppia. Ne vaimentavat esimerkiksi kuorsauksen tai liikenteen ääntä, mutta kuulet kuitenkin hälytysäänet, kuten herätyskellon. Korvatulpat ei ole tarkoitettu melusuojaksi, mutta niitä voidaan käyttää hälyisissä tiloissa silloin metelin taso ei ylitä kuulolle vahingollista rajaa.

Elacin Relax yksilölliset korvatulpat

Yksilölliset Elacin Relax korvatulpat ovat suunniteltu sulkemaan pois häiritseviä ympäristön ääniä, kuten kuorsausta tai liikenteen meteliä. Niitä voidaan käyttää nukkumisen lisäksi silloin, kun haluat vaimentaa ääniä esimerkiksi matkustaessa tai opiskellessa hälyisessä tilassa. Relax korvatulpat valmistetaan oman korvan mallin mukaan pehmeästä silikonista. Ne jätetään ontoiksi, jotta ne joustavat ja ovat siten mahdollisimman miellyttävät käyttää nojatessa tyynyyn. Relax tulpissa ei ole suodatinta.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet

Elacin Relax universaalit korvatulpat

Universaalit Elacin Relax korvatulpat ovat suunniteltu sulkemaan pois häiritseviä ympäristön ääniä, kuten kuorsausta tai liikenteen meteliä. Niitä voidaan käyttää nukkumisen lisäksi silloin, kun haluat vaimentaa ääniä esimerkiksi matkustaessa tai opiskellessa hälyisessä tilassa.  Laadukkaat Elacin tulpat ovat muotoiltu kaareviksi, jotta ne asettuvat hyvin useimpien korviin. Ne on valmistettu pehmeästä silikonista. Tulpissa ei ole suodatinta.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet