fbpx

Korvatulpat
nukkumiseen

Nuku rauhassa kuulematta häiritseviä
ääniä käyttämällä nukkumiseen
tarkoitettuja korvatulppia.

Korvatulpat vaimentavat esimerkiksi kuorsauksen tai liikenteen ääntä, mutta kuulet kuitenkin hälytysäänet, kuten herätyskellon. Korvatulpat ei ole tarkoitettu melusuojaksi, mutta niitä voidaan käyttää hälyisissä tiloissa silloin metelin taso ei ylitä kuulolle vahingollista rajaa.

Yksilöllinen

Elacin relax

Elacin Relax korvatulpat vaimentavat häiritseviä ääniä, kuten kuorsausta, liikenteen melua ja ympäristön hälyä. Ne valmistetaan pehmeästä silikonista ja ontoiksi, jotta ne ovat mukavat käyttää myös nojattaessa tyynyyn.

Universaali

Elacin relax

Elacin Relax Universal -korvatulpat ovat edullinen ratkaisu, kun haluat laadukkaammat korvatulpat satunnaiseen käyttöön. 

Yksilöllinen

Elacin relax

Yksilölliset Elacin Relax korvatulpat ovat suunniteltu sulkemaan pois häiritseviä ympäristön ääniä, kuten kuorsausta tai liikenteen meteliä. Niitä voidaan käyttää nukkumisen lisäksi silloin, kun haluat vaimentaa ääniä esimerkiksi matkustaessa tai opiskellessa hälyisessä tilassa. Relax korvatulpat valmistetaan oman korvan mallin mukaan pehmeästä silikonista. Ne jätetään ontoiksi, jotta ne joustavat ja ovat siten mahdollisimman miellyttävät käyttää nojatessa tyynyyn. Relax-korvatulpissa ei ole suodatinta.

214 €

Hintaan sisältyy mallinotto.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet

Universaali

Elacin relax

Universaalit Elacin Relax korvatulpat ovat suunniteltu sulkemaan pois häiritseviä ympäristön ääniä, kuten kuorsausta tai liikenteen meteliä. Niitä voidaan käyttää nukkumisen lisäksi silloin, kun haluat vaimentaa ääniä esimerkiksi matkustaessa tai opiskellessa hälyisessä tilassa.  Laadukkaat Elacin tulpat ovat muotoiltu kaareviksi, jotta ne asettuvat hyvin useimpien korviin. Ne on valmistettu pehmeästä silikonista. Tulpissa ei ole suodatinta.

19 €

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet