fbpx

Korvatulpat
uimiseen

Suojaa herkät korvat uimiseen
suunnitelluilla korvatulpilla
ja nauti uimisesta.

Uidessa korvaan pääsee vettä, mikä voi ärsyttää herkkiä korvia. Erityisen tärkeää on suojata korvat vedeltä, jos korviin on laitettu putket tai tärykalvo on vaurioitunut. Uimiseen suunnitellut korvatulpat estävät veden pääsyn korvaan ja niitä voi käyttää esimerkiksi uidessa, suihkussa ja vesiurheilussa.

Yksilöllinen

Elacin swim

Elacin Swim -korvatulpat on suunniteltu vesiurheilun harrastajille ja uimareille, joilla on herkät korvat. Ne estävät veden pääsyn korvaan. Yksilölliset korvatulpat valmistetaan oman korvan mallin mukaan.

Universaali

Elacin swim

Elacin Swim Universal -korvatulpat ovat edullinen ratkaisu, kun haluat laadukkaammat korvatulpat satunnaiseen käyttöön uidessa. 

Yksilöllinen

Elacin swim

Yksilölliset Elacin Swim korvatulpat suunniteltu erityisesti vesiurheilun harrastajille ja uimareille, joilla on herkät korvat. Ne valmistetaan oman korvan mallin mukaan pehmeästä materiaalista ja ne kelluvat vedessä. Tulpat voidaan valmistaa minkä tahansa kokoisina myös lapsille. Swim korvatulpissa ei ole suodatinta.

174

Hintaan sisältyy mallinotto.

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet

Universaali

Elacin swim

Universaalit Elacin Swim korvatulpat on suunniteltu uimareille ja vesiurheilua harrastaville herkkäkorvaisille satunnaiseen käyttöön. Laadukkaat Elacin tulpat ovat muotoiltu kaareviksi, jotta ne asettuvat hyvin useimpien korviin. Ne valmistetaan pehmeästä ja kelluvasta materiaalista. Swim korvatulpissa ei ole suodatinta.

19

Ominaisuudet
Värit
Suodattimet