fbpx

Palvelut yrityksille

Kiinnostaisiko tietää enemmän kuulosta, kuulonsuojauksesta tai kuulokojeista? Voimme tulla pitämään luennon tai esittelytilaisuuden työpaikallanne tai yhdistyksellenne. Tilaisuuden painotusta voidaan muuttaa mielenkiinnonkohteidenne mukaan.

Ota yhteyttä ja sovitaan asiasta tarkemmin.

Meillä on vahva kokemus kuuloalalta ja olemme käyneet luennoimasta aiheesta erilaisissa yhteyksissä. Voimme muokata tilaisuuden sisältöä mielenkiinnonkohteidenne mukaan. Tässä pari suosittua vaihtoehtoa:

Kuulonsuojaimet työpaikallenne

Olemme käyneet yrityksissä ja järjestöjen luona kertomassa kuulonsuojauksesta ja esittelemässä Elacin kuulonsuojaimia. Esittelyn pitää kuuloalalla yli 20 vuoden ajan työskennellyt teknikko. Esittely sisältää tietoa kuulonsuojauksesta ja siinä painotetaan kuulonsuojauksen tärkeyttä. Samalla käynnillä voimme ottaa mallit yksilöllisiä kuulonsuojaimia varten, jotka saatte porukalla alennushintaan.

Esittely on maksuton ja yksilöllisistä kuulonsuojaimista annamme tarjouksen tilaajamäärän mukaan. Voimme myös sopia alennushinnasta yrityksellenne / yhdistyksellenne. Tarvittaessa voimme järjestää luentotilaisuuden teille liikkeessämme. Minimiosallistujamäärä / luento on 10 henkilöä.

Kuule paremmin – luento kuulosta, kuulokojeista ja kuulonsuojauksesta

Olemme käyneet luennoimassa kuulosta, kuulokojeista ja kuulonsuojauksesta, ja saaneet osallistujilta luennosta paljon kiitosta. Luennon pitävät kuuloalalla yli 20 vuoden ajan työskennellyt kuulokojeteknikko sekä audionomi eli kuulonkuntoutuksen asiantuntija. Luento sisältää yleistä tietoa kuulosta, kuulon heikkenemisestä sekä sen hoitamisesta ja ennaltaehkäisystä.

Noin tunnin kestävän luennon sisältöä voidaan myös muokata mielenkiinnon kohteidenne mukaan. Tarvittaessa voimme järjestää luentotilaisuuden teille liikkeessämme. Luento on maksuton. Minimiosallistujamäärä / luento on 10 henkilöä.