fbpx

Toimitukset ja palautukset

Voit tilata verkkokaupastamme tuotteita Suomeen (pois lukien Ahvenanmaa).

Toimitus on ilmainen yli 50 euron arvoisille tilauksille. Palautus on aina ilmainen.

Tutustuthan myös tilaus- ja käyttöehtoihin.

Toimitukset

Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä 1-3 arkipäivän sisällä. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on käsitelty ja lähetetty.

Toimituksen palveluntarjoajana toimii Posti Group Oy. Voit valita toimitustavan kolmesta eri vaihtoehdosta: Pikkupaketti, Postipaketti ja Kotipaketti. Voit myös valita toimitustavaksi Nouto myymälästä. Toimitus on ilmainen yli 50 euron tilauksille.

Ilmainen toimitus on valittavana yli 50 euron tilauksille. Tällöin alle 35 x 25 x 3 cm pakettiin mahtuva tilaus lähetetään Pikkupakettina ja siitä suuremmat Postipakettina. Jos haluat Kotipaketin yli 50 euron tilaukselle, sinun tulee valita se toimitustavaksi.

Pikkupaketti (5,50 €) on valittavissa vain, kun tilauksen tuotteiden enimmäiskoko on yhteensä 35 x 25 x 3 cm ja paketin paino tulee olla enintään 2 kg. Pikkupaketti toimitetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää (haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa) siitä kun tilaus on lähetetty.

Postipaketti (10,50 €) toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen tai automaattiin. Toimitusaika on pääsääntöisesti 1 arkipäivä siitä, kun tilaus on lähetetty.

Kotipaketti (18,50 €) toimitetaan suoraan kotiin sovittuna aikana. Posti on yhteydessä pääsääntöisesti tilauksen lähettämisestä seuraavana päivänä ja voitte sopia toimitusajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 ja asiakas voi valita hänelle sopivan aikaikkunan pääsääntöisesti 2-4 tunnin tarkkuudella.

Nouto myymälästä onnistuu myymälän aukioloaikoina. Osoite on Eskolantie 4 liiketila 1, 00720 Helsinki. Tarkista ajankohtaisesti aukioloajat täältä.

Palautukset

Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa olevan ja käyttämättömän tuotteen 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta ilman erityistä syytä. Vastuullasi on, että voit tarvittaessa todistaa esimerkiksi palautuskuitilla, että tuote on palautettu määräajassa.

Palautetut  tuotteet tarkistetaan, kun ne saapuvat. Jos tuote on palautusehtojen mukainen maksettu summa palautetaan sinulle tilisiirrolla ilmoittamallesi tilulle noin 14 arkipäivän kuluessa.

Palautusoikeutta ei ole avatulle sinetöitynä toimitetuille tuotteille, joita ei terveydellisistä ja hygieniasyistä voi palauttaa. Tällaisia tuotteita ovat: universaalit kuulonsuojaimet ja korvatulpat,  kuulonsuojainten puhdistustuotteet ja kuulokojeiden puhdistustuotteet.

Paketin mukana tulee palautuslomake. Voit myös ladata sen tästä.

Palautuksen tekeminen:

  • Pakkaa tuote alkuperäiseen tai vastaavaan pakettiin.
  • Laita mukaan lähete ja palautuslomake.
  • Merkitse pakettiin nimesi ja osoitteesi sekä sopimusnumero (katso palautuslomakkeesta)
  • Voit myös kirjata palautuksen Postin verkkosivuilla https://www.posti.fi/fi/henkiloille/paketit-ja-seuranta/palauta-paketti, jolloin voit palauttaa paketin Postin automaattiin.
  • Palauta paketti Postin palvelupisteelle tai automaattiin.
 
Maksu palautetaan 14 päivän sisään palautuksen vastaanottamisesta. Maksu palautetaan Visma Payn kautta (pois lukien S-pankin ja Ålandbankenin kautta tehdyt maksut). Saat viestin maksun palautuksesta ja hyvityksestä sähköpostitse.

Virheellinen tuote

Mikäli tuotteesta löytyy jokin virhe, pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan tai korvaamaan tuotteen ennen kuin myönnämme rahallista korvausta. Olethan yhteydessä info@uusikuulo.fi.