fbpx

Uusikuulon verkkokaupan tilaus- ja käyttöehdot

1. Yleistä

Nämä tilaus- ja käyttöehdot koskevat Uusikuulon verkkokaupan käyttöä ja sen kautta tehtyjä tilauksia tai vastaavia tilauksia, kuten puhelimitse tehtäviä tilauksia. Käyttämällä verkkokauppaa tai tilaamalla tuotteita puhelimitse hyväksyt nämä tilaus- ja käyttöehdot ja sitoudut noudettamaan niitä.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa ja näitä tilaus- ja käyttöehtoja. Tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta ennen kuin tilaat tuotteita verkkokaupastamme.

Verkkokauppa on suunnattu Suomessa asuville kuluttajille.

2. Yhteystietomme

Uusikuulo Oy (“Uusikuulo”), tuotteen palveluntarjoaja.

Y-tunnus: 3195630-4

Osoite: Eskolantie 4, 00720 Helsinki

info@uusikuulo.fi

010 319 9630

3. Tilaukset ja maksaminen

Tilausehdot

Tilauksen tekeminen edellyttää, että täytät tilauksen tekemiselle asetetut vaatimukset ja annat oikeat ja totuudenmukaiset tiedot. Tilataksesi verkkokaupasta sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Tilaus on mahdollista tehdä rekisteröityneenä asiakkaana tai ilman rekisteröitymistä.

Tilauksen lähettäminen katsotaan sitovaksi sopimukseksi myyjän ja kuluttajan välillä. Kumpikaan osapuoli ei voi sitä yksipuolisesti muuttaa.

Tuotteiden värit tai pakkauksen ulkonäky voi poiketa hieman siitä, milät ne näyttävät verkkkaupassa.

Arvio tuotteen toimitusajasta ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Mahdollisiin alennuskoodeihin pätee koodin yhteydessä ilmoitetut ehdot koodien käyttämisestä. Alennuskoodia ei hyvitetä jälkikäteen.

Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tilausta. Sitova kauppasopimus syntyy, kun lähetämme vahvistuksen tilauksesta.

Henkilötietosi voidaan tallentaa asiakasrekisteriimme. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta löytyvät tietosuojaselosteesta.

Maksaminen ja maksuehdot

Kaikki verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroina (€) ja sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.

Maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Checkout.

4. Toimitusajat

Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti tuotteen saatavuudesta ja vastaanottajan toimitusosoitteesta riippuen. Toimitusaikaan vaikuttaa myös valittu toimitustapa.

Tilaukset käsitellään 1-3 arkipäivässä. Tilauksen kaikki tuotteet lähetetään pääsääntöisesti samassa paketissa. Toimitusaikaan vaikuttaa tuotteiden varastotilanne. Jos tilauksella on tuote, jolla on tavallista pidempi toimitusaika, toimitusaika määräytyy sen mukaan. Pyrimme pitämään tuotteiden toimitusajasta kertovat ilmoitukset ajan tasalla ja kertomaan poikkeavasta toimitusajasta. Jos tilaamasti tuote on loppunut varastosta ja tilauksen toimitus viivästyy sen takia, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse. Uusikuulo ei vastaa viivästymisesrtä ja niiden aiheuttamista välillisistä haitoista.

Postin ilmoittamat toimitusajat ovar arvioita, emmekä voi taata tuotteiden saapuvan arvioidussa ajassa. Pyhäpäivät ja ruuhka-ajat voivat vaikuttaa Postin jakeluaikoihin.

5. Toimitustavat

Posti Group Oy toimii tilausten toimittajana. Toimitamme tilauksia vain Manner-Suomeen. Tilauksia ei toimiteta Ahvenanmaalle.

6. Palautusoikeus

Kuluttajilla on oikeus peruutta verkkokaupan kautta tehty kauppa ja palauttaa tuote 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesti ilman erityistä syytä. Kuluttajan vastuulla on, että hän voi tarvittaessa näyttää esimerkiksi palautuskuitilla, että tuote on palautettu määräajassa.

Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa ja käyttämättömänä. Kuluttajan on pidettävä vastaanottamansa tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä, jotta oikeus saada maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin palauttaessaan tuotteen. Jos tuote on otettu käyttöön, kuluttaja vastaa tavaran arvon alentumisesta. Tavaran arvon alentuminen määritellään kohtuuden mukaan.

 

Rajoitukset palautusoikeudessa

Rajoitukset määräytyvät kuluttajasuojalain (KSL 6:16) mukaisesti. Palausoikeutta ei ole avatulle sinetöitynä toimitettuille tavaroille, joita ei terveydellisistä tai hygieniasyistä voida palauttaa Tällaisia tuoteita ovat universaalit kuulonsuojaimet ja puhdistustarvikkeet.

 Noutamaton tilaus

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole asianmukainen peruuttaminen. Jos tilausta ei noudeta, sopimusvelvoitteet raukeavat ja suoritukset palautetaan. Vastaat noutamatta jättämiesi toimitusten todellisista kustannuksista, jotka sisältävät todelliset lähetys- ja palautuskulut. Noutamattomat paketit palautuvat automaattisesti noutoajan päätyttyä lähettäjälle.

Maksun palautus

Maksu palautetaan maksuvälittäjä Klarnan kautta 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta, ja kun tavara on palautunut toimittajalle ja se on tarkistettu.

7. Virhevastuu

Mahdollinen tuotteen takuu ei rajoita Uusikuulo Oy:n Suomen lakiin perustuvaa virhevastuuta.

Kuluttajan tulee ilmoittaa tuotteen virheestä kohtuullisessa ajassa sen havaitsemisesta, kuitenkin viimeistään kahden (2) kuukauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli tuotteesta löytyy jokin virhe, ensisijaisesti korjaamme tai korvaammme tuotteen. Toissijaisesti voimme myöntää rahallisen korvauksen.

8. Immateriaalioikeudet verkkokaupan sisältöön

Uusikuulon verkkokaupan sisältö on Uusikuulo Oy:n ja / tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Sisällön tai materiaalien luvaton käyttä tai kopiointo on kielletty.

9. Henkilötiedot ja tietosuoja

Tiedot henkilötietojen käsittelystä sekä tietosuojasta löytyvät tietosuojaselosteesta.

10. Vastuunrajoitus

Emme vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista lukuunottamatta kuluttajalakiin perustuvia oikeuksia korvaukseen.

Emme vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisista esteistä, jotka ovat vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Tälläisiksi voidaan katsoa esimerkiksi poikkeukselliset luonnonilmiöt, häiriöt liikenneyhteyksissä, työtaistelutoimenpiteet tai tuonti- ja vientikiellot.

Emme myöskään vastaa verkkokaupan häiriöistä, käyttökatkoista tai muutoksista syntyneistä vahingoista.

11. Sovellettava laki ja erimielisyydet

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessä.

Erimielisyystilanteissa kuluttajalla on lisäksi oikeus pyytää ratkaisusuositusta kuluttajariitalautakunnalta tai olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

 

REKLAMAATIOT

Jos tilauksellasi on toimitettu väärä tuote, tuotteita puuttuu tai tuote on virheellinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@uusikuulo.fi.

Jos toimitus ei saavu perille kohtuullisessa ajassa (noin 8 arkipäivän sisällä siitä, kun tilaus on käsitelty ja postitettu). Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@uusikuulo.fi, niin selvitämme asiaa Postin kanssa.

Jos tilaamasi tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksessa. Vastaanottajan vastuulla on ilmoittaa lähetyksen kuljettajalle eli Postille mielellään luovutuksen yhteydessä tai viimeistään 14 vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Tee ilmoitus Postin verkkosivuilta osoitteessa:  https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/vastaanottaminen/vahingoittunut-lahetys . Ilmoita tämän jälkeen asiakaspalveluumme sähköpostitse info@uusikuulo.fi. Lähetäthän myös kuvan, josta on nähtävissä vaurioitunut pakkaus ja tuote. Hyvitämme 

 

 

Pävitetty 17.11.2022