fbpx

Tilaus- ja käyttöehdot

1. Yleistä

Nämä tilaus- ja käyttöehdot koskevat Uusikuulon verkkokaupan käyttöä ja sen kautta tehtyjä tilauksia tai vastaavia tilauksia, kuten puhelimitse, sähköpostitse tai postitse tehtäviä tilauksia. Käyttämällä verkkokauppaa tai tilaamalla tuotteita edellä mainituilla tavoilla hyväksyt nämä tilaus- ja käyttöehdot sekä sitoudut noudattamaan niitä.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa ja näitä tilaus- ja käyttöehtoja. Tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta ennen kuin tilaat tuotteita verkkokaupastamme.

Verkkokauppa on suunnattu Suomessa asuville kuluttajille.

2. Yhteystietomme

Uusikuulo Oy (“Uusikuulo”) eli tuotteen palveluntarjoaja.

Y-tunnus: 3195630-4

Osoite: Eskolantie 4, 00720 Helsinki

Yhteystiedot: info@uusikuulo.fi / 010 319 9630

3. Tilaaminen

Tilauksen tekeminen edellyttää, että täytät tilauksen tekemiselle asetetut vaatimukset ja annat oikeat ja totuudenmukaiset tiedot. Tilataksesi verkkokaupasta sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Tilaus on mahdollista tehdä rekisteröityneenä asiakkaana tai ilman rekisteröitymistä.

Tilauksen lähettäminen katsotaan sitovaksi sopimukseksi myyjän ja kuluttajan välillä. Kumpikaan osapuoli ei voi sitä yksipuolisesti muuttaa.

Mahdollisiin alennuskoodeihin pätee koodin yhteydessä ilmoitetut ehdot koodien käyttämisestä. Alennuskoodia ei hyvitetä jälkikäteen.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaukset, jos asiakas tekee toistuvasti tilauksia ja palauttaa lähes kaikki tuotteet; jos asiakas ei toistuvasti nouda lähetyksiä ja ne palautuvat lähettäjälle; tuotetta on käytetty ennen kuin se on palautettu; asiakas on käyttäytynyt epäasiallisesti.

Henkilötietosi voidaan tallentaa asiakasrekisteriimme. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta löytyvät tietosuojaselosteesta.

Tuotteiden värit tai pakkauksen ulkonäkö voi poiketa hieman siitä, miltä ne näyttävät verkkokaupassa.

4. Maksaminen

Kaikki verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroina (€) ja sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron. Jos hinnassa on selkeä virhe, pidätämme oikeuden olla myymättä tuotetta virheelliseen hintaan.

Maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Checkout.

5. Toimitus
Toimitustavat

Posti Group Oy toimii tilausten toimittajana. Toimitamme tilauksia vain Manner-Suomeen. Tilauksia ei toimiteta Ahvenanmaalle. Saatavilla olevat toimitustavat:

Pikkupaketti on valittavissa vain, kun tilauksen tuotteiden enimmäiskoko on yhteensä 35 x 25 x 3 cm ja paketin painoksi tulee enintään 2 kg. Pikkupaketti toimitetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää (haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa), siitä kun tilaus on lähetetty.

Postipaketti toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen tai automaattiin. Toimitusaika on pääsääntöisesti 1 arkipäivä siitä, kun tilaus on lähetetty.

Kotipaketti pakettiin toimitetaan suoraan kotiin sovittuna aikana. Posti on yhteydessä pääsääntöisesti tilauksen lähettämisestä seuraavana päivänä ja voitte sopia toimitusajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 ja asiakas voi valita hänelle sopivan aikaikkunan pääsääntöisesti 2-4 tunnin tarkkuudella.

Toimitusajat

Tilauksen toimitusaikaan vaikuttavat: tuotteen saatavuus, tilauksen käsittelyaika, tilaajan toimitusosoite ja valittu toimitustapa.

Toimitusaikaan vaikuttaa tuotteiden varastotilanne. Jos tilauksella on tuote, jota ei ole varastossa, tuotteella voi olla tavallista pidempi toimitusaika. Pyrimme pitämään tuotteiden toimitusajasta kertovat ilmoitukset ajan tasalla ja kertomaan poikkeavasta toimitusajalla. Jos tilaamasi tuote on loppunut varastosta ja tilauksen toimitus viivästyy sen takia, mutta siitä ei ole ilmoitettu verkkokaupassa, olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse. Uusikuulo ei vastaa viivästymisestä ja niiden aiheuttamista välillisistä haitoista.

Tilaukset käsitellään 1-3 arkipäivässä. Tilauksen kaikki tuotteet lähetetään pääsääntöisesti samassa paketissa.

Tilaajan toimitusosoite vaikuttaa Postin antamiin arvioihin toimitusajoista. Emme voi taata tuotteiden saapuvan arvioidussa ajassa. Pyhäpäivät ja ruuhka-ajat voivat vaikuttaa Postin jakeluaikoihin.

6. Palautusoikeus

Kuluttajilla on oikeus peruuttaa verkkokaupan tai muun etämyynnin kautta tehty kauppa ja palauttaa tuote 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesti ilman erityistä syytä. Kuluttajan vastuulla on, että hän voi tarvittaessa näyttää esimerkiksi palautuskuitilla, että tuote on palautettu määräajassa.

Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa ja käyttämättömänä. Kuluttajan on pidettävä vastaanottamansa tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä, jotta oikeus saada maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin palauttaessaan tuotteen. Jos tuote on otettu käyttöön, kuluttaja vastaa tavaran arvon alentumisesta. Tavaran arvon alentuminen määritellään kohtuuden mukaan.

Rajoitukset palautusoikeudessa

Rajoitukset määräytyvät kuluttajasuojalain (KSL 6:16) mukaisesti. Palausoikeutta ei ole avatulle sinetöitynä toimitetuille tavaroille, joita ei terveydellisistä tai hygieniasyistä voida palauttaa Tällaisia tuoteita ovat universaalit kuulonsuojaimet ja kuulonsuojainten puhdistustarvikkeet ja kuulokojeiden puhdistustarvikkeet.

 Noutamaton tilaus

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole asianmukainen peruuttaminen. Jos tilausta ei noudeta, sopimusvelvoitteet raukeavat ja suoritukset palautetaan. Vastaat noutamatta jättämiesi toimitusten todellisista kustannuksista, jotka sisältävät todelliset lähetys- ja palautuskulut. Noutamattomat paketit palautuvat automaattisesti noutoajan päätyttyä lähettäjälle.

Maksun palautus

Maksu palautetaan maksuvälittäjä Klarnan kautta 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta, ja kun tavara on palautunut toimittajalle ja se on tarkistettu.

7. Virhevastuu

Mahdollinen tuotteen takuu ei rajoita Uusikuulo Oy:n Suomen lakiin perustuvaa virhevastuuta.

Kuluttajan tulee ilmoittaa tuotteen virheestä kohtuullisessa ajassa sen havaitsemisesta, kuitenkin viimeistään kahden (2) kuukauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli tuotteesta löytyy jokin virhe, ensisijaisesti korjaamme tai korvaammme tuotteen. Toissijaisesti voimme myöntää rahallisen korvauksen.

8. Reklamaatiot

Jos tilauksellasi on toimitettu väärä tuote, tuotteita puuttuu tai tuote on virheellinen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme info@uusikuulo.fi.

Jos toimitus ei saavu perille kohtuullisessa ajassa (noin 8 arkipäivän sisällä siitä, kun tilaus on käsitelty ja postitettu). Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@uusikuulo.fi, niin selvitämme asiaa Postin kanssa.

Jos tilaamasi tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksessa. Vastaanottajan vastuulla on ilmoittaa lähetyksen kuljettajalle eli Postille mielellään luovutuksen yhteydessä tai viimeistään 14 vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Tee ilmoitus Postin verkkosivuilta osoitteessa:  https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/vastaanottaminen/vahingoittunut-lahetys . Ilmoita tämän jälkeen asiakaspalveluumme sähköpostitse info@uusikuulo.fi. Lähetäthän myös kuvan, josta on nähtävissä vaurioitunut pakkaus ja tuote. Hyvitämme 

8. Immateriaalioikeudet verkkokaupan sisältöön

Uusikuulon verkkokaupan sisältö on Uusikuulo Oy:n ja / tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Sisällön tai materiaalien luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

9. Henkilötiedot ja tietosuoja

Tiedot henkilötietojen käsittelystä sekä tietosuojasta löytyvät tietosuojaselosteesta.

10. Vastuunrajoitus

Emme vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista lukuun ottamatta kuluttajalakiin perustuvia oikeuksia korvaukseen.

Emme vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisista esteistä, jotka ovat vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Tällaisiksi voidaan katsoa esimerkiksi poikkeukselliset luonnonilmiöt, häiriöt liikenneyhteyksissä, työtaistelutoimenpiteet tai tuonti- ja vientikiellot.

Emme myöskään vastaa verkkokaupan häiriöistä, käyttökatkoista tai muutoksista syntyneistä vahingoista.

11. Sovellettava laki ja erimielisyydet

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Erimielisyystilanteissa kuluttajalla on lisäksi oikeus pyytää ratkaisusuositusta kuluttajariitalautakunnalta tai olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

Päivitetty 18.11.2022