fbpx

Meistä

Kuulo voi olla aliarvostettu aisto ja sen tärkeys tajutaan vasta sitten, kun sen kanssa on ongelmia. Siksi meiltä saa kuulonaleneman hoidon lisäksi ratkaisut laadukkaaseen kuulonsuojaukseen.

Uusikuulo on kuuloalan yritys, joka sijaitsee Helsingissä. Tiimimme koostuu ammattilaisista, joilla yhteensä yli 70 vuoden kokemus kuuloalalta. Kuulo on meille sydämen asia ja koemme tekevämme merkityksellistä työtä.

Ihmisläheisyys on olennainen osa toimintaamme. Käytämme aina aikaa asiakkaan kohtaamiseen ja panostamme erityisesti asiakkaan tarpeiden kartoittamiseen. Tämä on perustana sille, että voimme tarjota asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin sopivan ratkaisun.

Aloitimme Starkey-merkkisiä kuulokojeita maahantuovana ja myyvänä yrityksenä vuonna 2021. Pian valikoimamme laajeni myös kuulonsuojaimiin, kun saimme Elacin-kuulonsuojainten maahantuonnin. Laadukkaat tuotteet mahdollistavat parhaan ratkaisun yhdessä asiantuntevan ja aidon palvelun kanssa.

Annu Vallasvuo

annu.vallasvuo@uusikuulo.fi

Annu on Uusikuulon toimitusjohtaja ja omistaja. Hän vastaa erityisesti toiminnan suunnittelusta, tuotekoulutuksista ja tilausten hallinnasta. Taustalla on yli 20 vuoden kokemus kuuloalalta kuulokojeteknikkona.

Mari Satukangas

mari.satukangas@uusikuulo.fi

Mari toimii audionomina eli kuulontutkijana Uusikuulossa ja edustaa yritystä myös Mehiläinen Ympyrätalossa. Tutkimusten lisäksi Mari sovittaa kuulokojeita ja ottaa malleja yksilöllisiä kuulonsuojaimia varten. Aiemmin Mari on toiminut terveydenhoitajana laaja-alaisesti yli 25 vuoden ajan. 

Johanna Hildén

johanna.hilden@uusikuulo.fi

Johanna toimii audionomina ja edustaa yritystä myös Ympyrätalo Mehiläisessä. Johanna on varustettu pirteällä asenteella ja monipuolisella kokemuksella kuuloalasta. Johanna palvelee kuuloasioissa ja hoitaa lisäksi mm. tilauksia ja koulutuksia.

Matti Matikka

matti.matikka@uusikuulo.fi

Matti on Uusikuulon kuulokojeteknikko. Hän vastaa kuulokojeiden huolloista ja tekee myös kuulokojeiden sovituksia ja mallinottoja kuulonsuojaimia varten. Matti tekee käsityönä yksilölliset korvakappaleet kuulokojeisiin. Kokemusta alalta on yli 30 vuotta. 

Miina Kalso

miina.kalso@uusikuulo.fi

Miina vastaa yrityksen viestinnästä ja markkinoinnista. Lisäksi hän hoitaa tilauksia ja asiakaspalvelua. Taustalla on kokemus palvelualan monipuolisista tehtävistä.

Mia Vuorinen

mia.vuorinen@uusikuulo.fi

Mia vastaa Uusikuulon visuaalisten sisältöjen luomisesta sekä avustaa viestinnässä ja markkinoinnissa. Hän on valmistunut Pekka Halosen akatemiasta graafiseksi suunnittelijaksi.