Palvelumme

Palvelemme monipuolisesti kuuloasioissa ja autamme sinua löytämään sinulle sopivan ratkaisun. Olethan yhteydessä, jos sinulla on jotain kysyttävää tai haluat varata ajan.

Kuulontutkimukset

Laajaan kuulontutkimukseen sisältyy äänesaudiometria eli ilma- ja luujohtotutkimus, puhetesti sekä epämiellyttävyyskynnysten mittaus.

Useimmiten pelkkä kuulontarkastuskin riittää selvittämään kuulon tason. Audionomi osaa kertoa tarkastuksen perusteella, jos on hyvä tehdä myös laajemmat tutkimukset.

Kuulokojekonsultaatio

Kuulokojekonsultaatiossa etsimme sinulle yhdessä sopivan ratkaisun kuulonalenemasi hoitamisen. Samalla sovimme ajan kuulokojeen sovittamiselle eli sille, että kuulokoje säädetään kuulokäyräsi ja mieltymystesi mukaan.

Voit tulla konsultaatioon, jos sinulle on tehty meillä tai muualla kuulontutkimus tai ainakin kuulontarkastus.

Kuulokojesäätö

Kuulokoje saattaa vaatia hienosäätöä, jos tuntuu ettet kuule sillä kunnolla tai jotkin äänet kuulostavat liian voimakkailta. Samalla tarkistetaan aina myös tarvitseeko kuulokoje puhdistaa tai huoltaa.

Meillä voit säädättää Starkey ja Hansaton merkkisiä kuulokojeita. Voit varata ajan kuulokojehuoltoon (1 h), johon sisältyy myös kuulokojeen säätö.

Kojehuollot​

Meillä onnistuu kaikkien kojemerkkien puhdistus, tarkastus ja vikakonsultointi.

Starkey ja Hansaton kuulokojeita huollamme kokonaisvaltaisesti.

Mallinotto korvasta

Teemme mallinottoja korvasta korvakappaleita, korvatulppia ja kuulonsuojaimia varten.

Mallinotto sisältyy meillä tuotteen hintaan, mutta otamme malleja myös erikseen ostettuna. Mahdollista myös mallien 3D-skannaus.

Palvelut kotiin​

Voimme tehdä luonasi kojesäätöjä, kojeen puhdistuksen tai huollon. Meillä on myös kojehuollon nouto- ja palautuspalvelu, jos kojeesi vaatii erikoiskojehuoltoa.

Palvelut kotiin tulee varata soittamalla.